amb moltes ocasions els musclus
son una de las millors solucions.
Recepte
Els musclus una vegada nets i oberts al vapor,es treuen les
mitges closques ,i es possen els plens en una safata plana.
Per cada quilo de musclus, es posen en un morter, sis o set alls
crussos amb un polset de sal i una bona cuantitat d'atmetlles
torrades i es matxaca fins que tot quedi transformat en pasta;
després shi afegeixen dos o tres tomàquets escalivats tretes les
pells i llavors i,dos o tres ous durs sense clares, matxacant'ho
tot be, ja des d'aquest moment s'hi deixa caure l'oli amb el setrill
traballant i allargat la salsa com si es fes un all-i-oli o una mahonesa
quan es consideri que ja hi ha suficient salsa i que aquesta está bona
de sal i ha quedat ben fina i no massa espessa es reparteix pel damunt
dels musclus ;finalment les clares dures es ratllen i es tiren pel damunt
dels musclus.
aquets musclus es menjan freds i acompanyant de cava begut amb porró
tambe ben fresc.
!!!! bon profit !!!!!
dimecres, 30 d’abril del 2008
paraisos tropicales
Esglesia Catedral
dimecres, 23 d’abril del 2008
Sant Jordi La rosa i el drac
dimecres, 16 d’abril del 2008
amores
Sant Jordi
Habeis visto, algo mas bello
de entre muchissimas cosas
para mi es sin dudarlo
un gran ramo de rosas
Rojas: Pasión, amor,corazón
Aroma, que nos invade
mas alla de la razón.
de entre muchissimas cosas
para mi es sin dudarlo
un gran ramo de rosas
Rojas: Pasión, amor,corazón
Aroma, que nos invade
mas alla de la razón.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)